Ansvarsfull shopping

Vi har förstås full förståelse för att en eller flera varor kan ha en annan storlek/passform än väntat, eller att varan av andra anledningar inte motsvarar förväntningarna, och att man därför väljer att returnera hela eller delar av sin order. Och att man sedan lägger en ny order med annan storlek, färg eller stil på produkten.

Vår önskan är dock att våra kunder handlar så ansvarsfullt som möjligt och därför endast köper de produkter man har för avsikt att behålla. Vi förbehåller oss rätten att neka ordrar som vi definierar som ”ovanligt stor beställning” i syfte att man som kund köper hem fler produkter än man redan från start tänkt behålla (t.ex. ordrar med flera likvärdiga varor i olika färger eller i flera olika storlekar). Detta eftersom att dubbla fraktvägar får en onödigt stor miljöpåverkan. Skrymmande produkter har en ännu större negativ påverkan varför vi anpassar vår bedömning efter försändelsens storlek.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta vår kundservice för att få hjälp med att välja storlekar, färger, linstyper m.m.
Kontakta oss


Klimatkompenserade leveranser

Det är viktigt för oss som företag att i möjligaste mån värna om miljön och bidra till en minskad klimatpåverkan. Vi klimatkompenserar därför alla leveranser med PostNord. Det görs med hjälp av FN- certifierade CDM-projekt (Clean Development Mechanism) via företaget 2050. Projekten är även certifierade enligt Gold Standard, en kvalitetsstämpel för klimatkompensationsprojekt som innebär strikta förhållningsregler med ytterligare krav på socialt ansvarstagande och hållbar utveckling.

Övriga åtgärder för hållbarhet

-Vi klimatkompenserar alla våra budleveranser

-Vi erbjuder miljövänligt transportalternativ med cykelbud  i Stockholms innerstad

-Vi använder i möjligaste mån återvinningsbara förpackningsmaterial

-Vi strävar alltid efter att minimera förpackningsstorleken i syfte att minska mängden onödig luft i paketen

-Vi minimerar pappersutskick genom elektronisk kommunikation kopplat till order- och leverans

-Vi återvinner allt förpackningsmaterial i vårt lager