Hämtlager - "Showroom"

Som näthandlare är vi vana vid att sälja till kunder över hela Sverige och ha all kontakt över mejl och telefon.  

Men, du som bor eller jobbar i Stockholm och som hellre kommer till oss är alltid välkommen till vårt Hämtlager på Kungsholmen i Stockholm. Här kan du prova alla våra produkter (vi har inte glasögonen displayade, men det du vill prova plockar vi fram) och få all hjälp du behöver i samband med ditt köp. Och, vi bjuder gärna på en god kopp svart kaffe, espresso, latte eller cappuccino.När är ni på plats?

Normalt kan du alltid komma mellan kl. 09.00-17.00 på vardagar. Men, vi är bara två medarbetare så ibland råkar vi vara borta samtidigt på möte, ett ärende eller en välförtjänt lunchpaus. Så vill du inte chansa så hör av dig innan och stäm av att vi kommer att vara på plats den tid du vill komma förbi. Varmt välkommen!

Hur hittar jag till er?

Vi finns på Alströmergatan 33 (egen ingång) på Kungsholmen i Stockholm (OBS! Vi delar lokal med vår systersajt Sportbrillor.se)

Åker du bil eller cyklar, kan du alltid kort parkera direkt utanför vår dörr.

Åker du kommunalt, så ligger vi bara två minuters promenad från Fridhemsplans tunnelbanestation (uppgång St Eriksgatan) eller från St Eriksgatan (nära St Eriksbron)