Om oss

Solbrillor.nu ägs och drivs av företaget PM Retail AB som även driver shoppen Sportbrillor.se.

Vi älskar att ge bra service och nöjer oss inte förrän våra kunder är 100% nöjda. Att våra kunder skall handla tryggt, ha prisgaranti och få blixtsnabba leveranser.

Sportbrillor.se startades 2013 och fokuserar på sportglasögon och närliggande utrustning såsom skid- och cykelhjälmar m.m.

Efter att ha byggt upp ett stort kunnande kring sport- och solglasögon, och efter förfrågningar om solglasögon till andra tillfällen än vid idrott från våra kunder, startade vi 2020 Solbrillor.nu.

Hos Solbrillor.nu ska du hitta solglasögon i alla prisklasser och stilar och givetvis få en kundservice i absolut toppklass.


Kompetens, engagemang och personlig service
Vi är övertygade om att man kan erbjuda ett stort engagemang och en personlig service även inom E-handel. Det behöver inte alls vara en motsats till konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och en kundservice i världsklass.

Vi har lyckats när alla våra kunder är 100% nöjda med sitt köp och med oss som leverantör. Du är som kund alltid varmt välkommen att kontakta vår kundservice för vägledning, med alla dina frågor och funderingar eller om du faktiskt inte är nöjd med ditt köp eller hur vi har agerat. Vi finns här för att hjälpa dig – det kan du lita på!


Medarbetare

Marcus Wirth
VD och delägare

Jag har arbetat i olika chefspositioner inom detaljhandel de senaste 20 åren och att träna och hålla mig i form har alltid varit viktigt för att jag skall orka med arbetsliv och vardagsbestyr.

Jag är en passionerad löpare och har genomfört flertalet marathonlopp i både Sverige och utomlands. Jag älskar verkligen att springa i skogen en tidig vår- eller sommardag. För mig är det svårslaget både som avkoppling och för att ladda batterierna.

Per Jacobsson
Marknadsansvarig och delägare

Jag har arbetat med försäljning och marknadsföring hela mitt liv.

Jag är mycket ombord på vår båt i skärgården och är en passionerad och flitig golfspelare. Sedan mina knän inte tillåter löpning längre har jag hittat cykling och simning som träningsform.

Och får jag chansen till en tennis-, squash- eller padelmatch tackar jag absolut inte nej. Har du inte provat Padel så kan jag varmt rekommendera dig att testa.Varmt välkommen till Solbrillor.nu